Icoane Galerie Despre iconari Contact ŞTIRI / Evenimente  PREŢURI/Mărimi/Oferte/COMANDĂ

PRELUĂM COMENZI !!! pentru orice lună a anului !!! - COMANDAŢI ACUM ! TELEFONIC sau OnLine !!!
-OFERTĂ SPECIALĂ !!! - CUMPĂRAŢI ICOANE PE LOC.* Avem acum icoane pictate la preţ redus !!! STOC LIMITAT !
Tel.(004) 0267.341773, (004) 0745.012332 .

CLICK AICI !!! STOC Limitat !

     EXPOZIȚII INTERNAȚIONALE !!!
Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au expus în anul 2016 în DANEMARCA în Copenhaga la invitația Ambasadei Române, în AUSTRIA la MŐDLING la 14 km sud de Viena la invitația Primăriei de acolo și în AUSTRALIA la MELBOURNE și în capitala CANBERRA la invitația Ambasadei Române.

EXPOZIȚII NAȚIONALE !!!
Nenumărate expoziții cu vânzare au avut Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE de-a lungul timpului. Amintim aici cele din ROMEXPO - București la Târgul Internațional de Turism în standul României, la SINAIA în BRAȘOV - la Festivalul CERBUL DE AUR la BRĂILA - la 15 ani de iconografie, la MAMAIA, în Stațiunea COVASNA, la FOCȘANI, la IAȘI, la PLOIEȘTI, la ÎNTORSURA BUZĂULUI, la BRAN, la POIANA BRAȘOV, etc.

     CATAPETESME PICTATE!!!
6 ICONOSTASE DE BISERICI au pictat de-a lungul anilor : GENOVA în ITALIA, BUCUREȘTI la Paraclisul Patriarhal, SIRET, jud. Suceava, ANINA - Caraș - Severin, COVASNA Stațiune, la PREJMER, Jud. Brașov. Nenumărate piese din iconostas , Cruci de Altar, Prapuri, Dvere, Epitafuri, etc au fost pictate pentru bisericile din România și străinătate

Lucrările lor au ajuns şi pe alte meridiane. ( Australia, Guatemala, S.U.A, Danemarca, Serbia, Ungaria, Germania, Austria, Rusia, Elveţia, Franţa, Belgia, Olanda, Ucraina, Irlanda, Spania, Anglia, Canada, Bolivia, Brazilia, Noua Zeelandă, Afganistan, etc ).      Icoanele pictate de ei se află în casele creştinilor, a mai multor instituții şi în chiliile multor monahi şi monahii pentru Slava Lui Dumnezeu şi mântuirea oamenilor.

Despre iconari :
ATELIER DE PICTURĂ ICOANE - SCHINTEIE !!!


ŞTIRI - NOUTĂŢI !!!


ŞTIRI - COMENZI ONLINE !!!


ŞTIRI - NOUTĂŢI !!!


 INFO: Soţii SCHINTEIE


UN CADOU DEOSEBIT !

Dv-stră stiţi ce sfânt(ă) este praznuit(ă) în chiar ziua dv-stră de naştere ??? Dacă nu , daţi CLICK pe icoana de mai sus
şi AFLAŢI
. Comandaţi acum icoana sfântului dv-stră protector . DACĂ AVEŢI CUNOŞTINŢE, FACEŢI-LE O SURPRIZĂ DEOSEBITĂ DĂRUINDU-LE ICOANA SFÂNTULUI PROTECTOR , sfântului prăznuit în chiar ziua lor de naştere .VEZI şi COMANDĂ !!! Alte nume de sfinţi din ziua dv-stră sau a celor dragi... se pot afla dacă studiaţi calendarul ortodox de pe peretele casei dv-stră sau dacă daţi click pe poza de mai jos:
CALENDAR ORTODOX - Aflaţi ce sfinţi vă protejează !!!

Calendarul zilei:


construimcatedrala.ro
Get Adobe Flash player
Mouse pe imagine
= informaţii şi preţ
Click pe imagine = poză mărită
Pentru navigare în SUS şi în JOS = foloseşte săgeţile (de Sus şi de Jos de la icoanele mici) !!!

Dacă sunteţi pe Mozilla Firefox 
>> Daţi REFRESH (F5) pentru a revedea Categoriile de Icoane
Citiţi mai jos >>>>>

** PREŢURILE de pe site sunt informative.
Cumpărând de la noi investiţi în viitor. Icoanele pictate de noi pot fi dăruite la orice ocazie/eveniment şi pot fi lăsate moştenire. Pentru autenticitate icoanele noastre sunt semnate pe verso de către pictori: "Schinteie". Folosim cele mai bune materiale și lucrăm cu atenție. Noi nu facem rabat la calitate ! Oferim garanţie nelimitată.

-------------------------------------------------------------------------
* = trebuie discutat neaparat cu iconarul despre aceasta...
** = preţurile icoanelor se pot modifica oricând datorită creşterii preţurilor la materialele de pictură, taxe şi impozite, etc. Site-ul din anumite motive independente de voinţa noastră poate rămâne neactualizat,... atunci ofertele cât şi preţurile rămân neactualizate. Pentru orice nelămurire sunaţi la telefoanele 0267.341773 sau ( 0745.012332 ).

UNICAT ÎN LUME ! FILM DOCUMENTAR !!! VIDEO !
cu Maria Kornelia SCHINTEIE cea care pictează icoanele de pe acest site ! şi cele trei surori. Patru surori o poveste ! Patru surori. Patru iconăriţe !!!
- Daţi CLICK pe Poză ! pentru VIDEO !!!
În PREMIERĂ - UNICAT ÎN LUME !!!.


EMISIUNE TV !!! VIDEO !
cu Maria Kornelia SCHINTEIE cea care pictează icoanele de pe acest site ! A fost difuzat Duminică 14.12.2014 ora 21,00 pe ANTENA 3 !!!
- Daţi CLICK pe Poză ! pentru VIDEO PROMO !
PROMO FILM !!!


Viitoarea Staţiune Climaterică ANINA.
Un Proiect SchinteieArt.ro !
Site-ul oficial al oraşului montan ANINA - Jud. Caraş-Severin.


CĂLĂTORIŢI la ANINA. - TRIP TO ANINA ! !!
Site-ul RECL ANINA - Jud. Caraş-Severin.Copyright © 2000-2029 Matei Schinteie.ro - Comandaicoane.ro ! . All rights reserved . Toate drepturile rezervate .