Icoane Galerie Despre iconari Contact ŞTIRI / Anunţuri Preţuri/COMANDĂ/Oferte
Familia Schinteie

Matei Schinteie

Cu Î.P.S. Dr. LAURENŢIU STREZA - Mitropolitul ARDEALULUI

Cu Î.P.S. TEOFAN - Mitropolitul MOLDOVEI şi BUCOVINEI

Cu I.P.S. IOAN SELEJAN Mitropolitul BANATULUI

Cu P.S. ANDREI MOLODOVAN Episcolpul COVASNEI şi HARGHITEI

Cu PS. MACARIE al Europei de Nord - COPENHAGA - Danemarca 10.04.2016

Cu P.S. LUCIAN Episcolpul CARANSEBEŞULUI

Cu Î.P.S. TEODOSIE  Arhiepiscopul TOMISULUI

Cu P.S. VARSANUFIE PRAHOVEANU - episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor

Cu Î.P.S. CIPRIAN Arhiepiscolpul BUZĂULUI şi VRANCEI - la Târgul Internaţional de Obiecte Bisericeşti - ROMEXPO 2008

Cu Î.P.S. EPIFANIE Arhiepiscolpul BUZĂULUI şi VRANCEI (†1932-2013) la atelierul din Covasna.

Cu Parintele Duhovnic NIL Efrim de la Manastirea MARCUS-Covasna

Cu Maica SERAFIMA Stareţa Mânăstirii MĂRCUŞ - Covasna

În chilia Arhimandritului Mina Dobzeu,  botezatorul lui Nicolae Steinhardt - HUŞI 2009

În chilia Arhimandritului IUSTIN PÂRVU, Mânăstirea PETRU VODĂ - Jud. Neamţ

Cu Arhimandrit ARSENIE PAPACIOC - Techirghiol

Cu Arhimandritul Teofil Pârăianu - Sâmbata de sus

Cu Ierodiaconul Iustinian Stoica - Schitul Prodromul - Muntele ATHOS.

Cu Părintele profesor Ilie Moldoveanu

Cu Părintele Arhimandrit NICODIM DIMULESCU Stareţ Măn. CRASNA - PH. şi cu Protos. BENEDICT SBÎRNĂU Stareţ Mân.IANCULESTI - PH.- 2008

Cu Ieromonahul Onufrie - pusnicul de la Postavarul - Cota 1800

Cu stareţul Galaction - Poiana Braşov

Icoana de hram de la Covasna - Voineşti - Pr. Paroh Ioan Ovidiu Măciucă

Cu Arhimandritul Mina Dobzeu,  botezatorul lui Nicolae Steinhardt - Covasna 1998

MODLING PREOTI -EXPO Austria 01.09.2016

Cu Părintele Iconom - Stavofor Gheorghe GRINDU şi Părintele Stelian RAICU la Biserica SF. GHEORGHE din BRAŞOV.
 COMENZI la Telefoanele (004) 0267.341773 şi (004) 0745.012332, pe e-mail: matei.schinteie@gmail.com, sau pe Facebook la paginile:
"Matei Schinteie" și "Icoane pictate la Comandă Schinteie".
     Matei SCHINTEIE şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au deschis în anul 2000 propriul Atelier de pictură icoane la comandă în Staţiunea Covasna din judeţul cu acelaşi nume. De atunci au pictat icoane pentru creştinii din toată ţara , iar prin ortodocşii români şi turiştii străini , lucrările lor au ajuns şi pe alte meridiane. (Australia, Guatemala, S.U.A, Danemarca, Serbia, Ungaria, Germania, Austria, Rusia, Elveţia, Franţa, Belgia, Olanda, Ucraina, Irlanda, Spania, Anglia, Canada, Bolivia, Brazilia, Noua Zeelandă, Afganistan, etc ). Lucrările lor le puteţi vedea în biserici, mânăstiri şi schituri de pe tot cuprinsul ţării.

     EXPOZIȚII INTERNAȚIONALE !!!
Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE au expus în anul 2016 în DANEMARCA în Copenhaga la invitația Ambasadei Române, în AUSTRIA la MŐDLING la 14 km sud de Viena la invitația Primăriei de acolo și în AUSTRALIA la MELBOURNE și în capitala CANBERRA la invitația Ambasadei Române.

     CATAPETESME PICTATE!!!
8 ICONOSTASE DE BISERICI au pictat de-a lungul anilor : GENOVA în ITALIA, BUCUREȘTI la Paraclisul Patriarhal, SIRET, jud. Suceava, ANINA - Caraș - Severin, COVASNA Stațiune, la PREJMER, Jud. Brașov., ROMA, / Italia și BRUXELLES, / Belgia. Nenumărate piese din iconostas , Cruci de Altar, Prapuri, Dvere, Epitafuri, etc au fost pictate pentru bisericile din România și străinătate.

EXPOZIȚII NAȚIONALE !!!
Nenumărate expoziții cu vânzare au avut Matei Schinteie şi Maria-Kornelia SCHINTEIE de-a lungul timpului. Amintim aici cele din ROMEXPO - București la Târgul Internațional de Turism în standul României, la SINAIA în BRAȘOV - la Festivalul CERBUL DE AUR la BRĂILA - la 15 ani de iconografie, la MAMAIA, în Stațiunea COVASNA, la FOCȘANI, la IAȘI, la PLOIEȘTI, la ÎNTORSURA BUZĂULUI, la BRAN, la POIANA BRAȘOV, etc.

     Icoanele pictate de ei se află în casele creştinilor, colecționarilor de artă, biserici și mânăstiri, în instituții de stat şi în chiliile multor monahi şi monahii pentru Slava Lui Dumnezeu şi mântuirea oamenilor.

Matei și Maria - Kornelia Schinteie au fost de-a lungul anilor membri în corurile bisericilor ortodoxe din Anina și Covasna.


Matei Schinteie este Epitrop onorific la Biserica Ortodoxă ”Izvorul Tămăduirii din Stațiunea Covasna. ( Biserica de Lemn de lângă Hotelul Montana ).

( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-FOTO CATAPETEASMĂ PREJMER pictată de Soții SCHINTEIE de la Atelierul de iconografie și pictură ”SchinteieArt©” - Sfințirea a fost făcută de Mitropolitul Ardealului Î.P.S. Laurențiu STREZA, P.S. Andrei Episcopul Covasnei și Harghita și P.S. Visarion al Tulcii cu un sobor de 50 de preoți în fruunte cu P.C. Pr. Protopop de Săcele Sorin ȘERBAN parohul sfintei biserici ”Sfinții Trei Ierarhi” din Prejmer și cel care a conceput schița originală a catpetesemei de lemn. COMENZI PICTURĂ la Tel. (004) 0745012332 Stațiunea COVASNA - România. Sfințire în data de 02.07.2017.( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la Sfințire Biserică și pictură Catapeteasmă pictată de Soții Schinteie Matei și Maria -Kornelia la PREJMER. În foto: Mitropolitul Ardealului Î.P.S. Laurențiu STREZA, P.C. Pr. Protopop de Săcele Sorin ȘERBAN parohul sfintei biserici ”Sfinții Trei Ierarhi” din Prejmer și cel care a conceput schița originală a catpetesemei de lemn. COMENZI PICTURĂ la Tel. (004) 0745012332 Stațiunea COVASNA - România. Sfințire în data de 02.07.2017.( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto cu Catapeteasma pictată de Soții Schinteie Matei și Maria -Kornelia la Paraclisul Patriarhal din București. COMENZI PICTURĂ la Tel. (004) 0745012332 București - România. Sfințire în data de 09.11.2010.( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la sfințirea picturii Paraclisului, a Crucii de Altar și a Catapetesmei pictate de Soții Schinteie, de către Pariarhul Bisericii Ortodoxe Române P.F. DANIEL, , de Părintele Paroh Ionuț Bogdan Văduva și un sobor de preoți și diaconi - 09.11.2010. Icoana din mâinile P.F. Patriarh Daniel Ilie Ciubotea este pictată tot de Soții Schinteie din Stațiunea Balneoclimaterică Covasna.-În perioada 28 Noiembrie 2016 - 01 Mai 2017 soţii Schinteie, au expus în AUSTRALIA ICONOGRAFIE POSTBIZANTINĂ la Ambasada României din CANBERRA capitala statului continent Australia și la Biserica ”Sfinții Ap. Peru și Pavel” din metropola MELBOURNE la invitația dnei Ambasador Nineta BĂRBULESCU, Ambasador pentru Australia și Noua Zeelandă.

( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la vernisajul expoziției de iconografie postbizantină din CANBERRA cu dna Ambasador Nineta BĂRBULESCU, Ambasador pentru Australia și Noua Zeelandă.- 01.12.2016.( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la vernisajul expoziției de iconografie postbizantină din MELBOURNE - Australia la Biserica Ortodoxă ”Sf. Ap. Petru și Pavel”. Aici cu gazdele noastre primitoare Fam. Preot Vicar Administrativ Dumitru COMAN, și dna Preoteasă Floreana COMAN, om de știință de talie internațională.- 29.11.2016.-În perioada 01 - 10 Septembrie 2016 soţii Schinteie, au expus în MŐDLING - Austria PICTURĂ, FOTOGRAFIE și ICONOGRAFIE în sălile de expoziție ale orașului turistic de la 14 km de VIENA.

( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la vernisajul de VERNISAJUL Expoziţiei de pictură, fotografie şi iconografie cu titlul “Peisaje din COVASNA – TRANSILVANIA – ROMÂNIA” din oraşul turistic MŐDLING de lângă VIENA – AUSTRIA la invitaţia şi organizarea Primăriei Oraşului European MŐDLING. Amfitrion dl. Primar Hans Stefan Hintner, prezentator Dl. Dr. Manfred Pongrazt. Momentul artistic a fost asigurat de către marele violinist roman Tudor ANDREI din Viena, Poeta româncă Angelica TIMIŞ din MŐDLING și “Cello-Quartett” de Școala de Muzică BEETHOVEN din MŐDLING, dirijor Gerhard Waiz şi instrumentiştii: Timna Pfeifer, Benita Gradischnig, Gisela Prunckner şi Gerhard Waiz. Foto/Video: Arhitect Eugen POPA. - 01.09.2016.( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto împreună cu reprezentanţii Diasporei româneşti din AUSTRIA ! Aici în Mődling lângă VIENA la Expoziţia de pictură, iconografie şi fotografie - din cadrul Proiectului cu titlul " I Love Staţiunea Covasna !" ...un Proiect SchinteieArt – Participanți de seamă la vernisaj au fost și Preoţii Ortodocşi şi Greco-Catolici din Viena şi din zona de Est a Austriei ! Vă mulţumim tuturor celor prezenți și vă mulțumim dragi Părinţi duhovniceşti pentru onoarea pe care ne-aţi făcut-o de a fi prezenţi la Vernisajul Expoziţiei noastre. Foto/Video: Arhitect Eugen POPA. - 01.09.2016.-În perioada 10 Aprilie - 10 Mai 2016 soţii Schinteie, au expus în COPENHAGA - Danemarca ICONOGRAFIE POSTBIZANTINĂ în biserica din Capitala Regatului Danemarcei la invitația Excelenței Sale Dl. Matei Viorel ARDELEANU Ambasadorul român în această țară și pentru Republica ISLANDA.

( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la vernisajul de iconografie cu oficialii români: dl. Alexandru Victor MICULA ( fostul ambasador ), acum secretar de stat în Ministerul român al Afacerilor Externe şi dl. Matei Viorel ARDELEANU, ambasadorul român la Copenhaga, după ce au fost distinși cu decorația ”Crucea Nordului pentru mireni” a Europei de Nord de către P.S. MACARIE Episcopul Ortodox al Europei de Nord care a fost și amfitrionul acestei expoziții. În foto Soţii Schinteie şi soțiile ambasadorilor români: d-na Sorina ARDELEANU și d-na Cristina MICULA - 10.04.2016.

( Click pe foto pentru accesare Pagină eveniment ) :-Foto la vernisajul de iconografie de la Ambasada României din Copenhaga/Danemarca. Aici iconarul și jurnalistul Matei Schinteie cu P.S. MACARIE Episcopul Ortodox al Europei de Nord care a fost intervievat de TRINIAS TV și Știrortodoxe.ro cu un video interviu de excepție dat de bunul și blândul ierarh în exclusivitate luat de Matei - 12.04.2016.-În perioada 18 Februarie - 03 Martie 2013 soţii Schinteie, au participat la SEMINARUL INTERNAŢIONAL DE ICONOGRAFIE de la Mânăstirea PUTNA.-În data de 02.Martie 2013 sunt HIROTESIŢI întru iconari de către Părintele DAVID, duhovnicul Mânăstirii PUTNA, alături de KOLDOURMIDI Nikia din GRECIA, HAN Ji Young (Maria) din KOREA, MOŞNEAGU Florenţa Diana (Schimonahia EUFIMIA) de la Mânăstirea PETRU-VODĂ - Neamţ şi PETROVICI Georgiana din IAŞI.

După slujba de Hierotesire întru iconari. Cu Ierodiacon ANASTASIE şi Pr. duhovnic DAVID - PUTNA 02.03.2013

Aceasta s-a făcut la recomandarea lectorului seminarului Dr. ROBU Aurel Arhidiacon ANASTASIE, cu binecuvântarea Păritelui Stareţ de la Sfânta Mănastire PUTNA MELCHISEDEC Velnic.Dintre numeroasele lor lucrări amintim:
Icoanele prăznicare de la Mânăstirea MĂRCUŞ, Jud. Covasna la 27 km NV de Brasov, icoane la Manastirea BUNEA, jud . Dambovita, la Manastirea SFANTUL VASILE CEL MARE din judetul Suceava , loc. Moldova-Sulita , icoane si crucea de altar la Capela Patriarhală cu hramul Sfântul NICOLAE şi Sfîntul IOAN IACOB ROMÂNUL din Bucureşti, de pe str. Pajurei nr. 38.-Au pictat în anul 2003 catapeteasma bisericii Sfinţii Împăraţi CONSTANTIN şi ELENA din orasul SIRET (vezi foto), judetul Suceava. Tot în SIRET s-a pictat pentru sala de şedinţe a Primăriei oraşului, icoana SF. IOAN BOTEZATORUL patronul spiritual al localitaţii.-Crucea de altar şi "Cina cea de taină" la biserica "POGORAREA SFÂNTULUI DUH" din municipiul Târgu Secuiesc , judeţul Covasna.-La ANINA din jud. Caras -Severin la biserica SF. ILIE din cartierul Steirdorf au fost donate câteva icoane.-Sfinţii Apostoli pictaţi pe o singură scândură, aceştia s-au pictat pentru micul Paraclis de deasupra chiliei părintelui ieromonah Onufrie, vieţuitorul de pe muntele Postăvarul la cota 1800.

După slujba de Hierotesire întru iconari. Cu Ierodiacon ANASTASIE şi Pr. duhovnic DAVID - PUTNA 02.03.2013În staţiunea COVASNA puteţi vedea lucrările din biserica mare ÎNĂLŢAREA DOMNULUI din cartierul Voineşti, inclusiv icoana de hram amplasată pe frontispiciul bisericii de zid, icoană de dimensiuni mari. Tot în staţiunea balneoclimaterică Covasna se pot vedea icoanele de la biserica IZVORUL TĂMĂDUIRII de lângă Hotelul Montana.-La Mânăstirea ÎNĂLŢAREA DOMNULUI de la SINAIA cota 1000 se găseşte o icoana a Sfântului Gheorghe de dimensiuni mari.-La Poiana Braşov la Schitul Sf. Ioan Botezatorul icoana prăznicară de hram. În comuna GHELINŢA , jud. Covasna s-au pictat pentru biserica SF.NICOLAE biserica monument istoric icoanele: Maica Domnului cu Pruncul Iisus , Sf. Nicolae, Sf. Gheorghe, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil şi crucea catapetesmei.-In BRASOV s-a pictat pentru biserica SF.GHEORGHE Epitaful Adormirea Maicii Domnului si cei doi prapuri ( pictura in ulei pe ambele parti - 4 icoane ) pe un material cusut cu model in fir auriu.-La Prejmer , langă Braşov s-a pictat epitaful Domnului Iisus Hristos şi icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus , pe fundal având harta României Mari , icoană de mari dimensiuni , la biserica SFINŢII APOSTOLI PETRU ŞI PAVEL , biserică monument istoric. Icoana primeşte numele de "Icoana Maicii Domnului de la PREJMER".
-În anul 2007 sunt invitaţi să participe la "Târgul de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" organizat de MUZEUL SATULUI "Dimitrie Gusti" din Bucureşti, unde alaturi de peste 20 de meşteri iconari au reprezentat zona Covasna şi Romania. Numeroşii turişti străini fiind foarte interesaţi de icoana ortodoxă au achizitionat lucrările lor, acestea ajungând în multe colţuri ale lumii.
-An de an cei doi participă ca invitaţi cu un stand de icoane la Târgurile meşteşugarilor din cadrul zilelor marilor oraşe din România şi la Festivalul Naţional al Meşteşugarilor din BRASOV, SINAIA, MAMAIA, FOCSANI, BRAN etc . În 2007 şi 2008 au participat la TÂRGUL INTERNTIONAL DE OBIECTE BISERICEŞTI - ROMEXPO - BUCURESTI alături de cele mai importante firme din domeniu din ţară şi străinătate. Tot în 2008 au participat la Targul Mestesugarilor organizat de Primaria Brasov cu ocazia " "JUNILOR BRASOVULUI " si a FESTIVALULUI INTERNATIONATIONAL "Cerbul de Aur - 2008" unde au expus icoane pictate pe lemn, lemn sculptat, piatră , marmură şi lemn cu scoarţă pictând demonstrativ la faţa locului pentru turiştii români şi străini.-În primavara anului 2008 se definitivează pictura în stilul bizantin a catapetesmei Bisericii "Sfântul DIMITRIE din GENOVA" - ITALIA.-Pe parcursul anului 2008 , Matei si Maria Cornelia SCHINTEIE au organizat CONCURSUL INTERNATIONAL DE FOTOGRAFIE ORTODOXA : " OBIECTIV : ORTODOXIA " COVASNA/ROMANIA - 2008 . Premiile au constat in icoane pictate pe lemn si piatra oferite de catre ei . Au fost trimise de catre autori , fotografii deosebite din ROMANIA , FRANTA, ITALIA, POLONIA, SERBIA, MACEDONIA, CROATIA, MUNTENEGRU, GRECIA, BRAZILIA , ANGLIA, RUSIA , etc . Unele fotografii fiind adevarate capodopere ale artei fotografice. Prin acest concurs s-a incetatenit mai bine conceptul de FOTOGRAFIE ORTODOXA . Fotografiile castigatoare si celelalte fotografii pot fi vazute daca dati click pe butonul afisat la pagina de deschidere a acestiu site sau la adresa : https://www.comandaicoane.ro/index_confoto.html
VIZIONARE PLACUTA !-Icoanele lor au putut fi achizitionate de la pangarul MANASTIRII SINAIA si al Manastirii CERNICA ( unde sunt moastele Sfintilor CALINIC de la Cernica si GHEORGHE de la Cernica. ) De asemenea iconarii MATEI si MARIA CORNELIA SCHINTEIE preiau comenzi pentru pictarea de icoane si de TABLOURI ORTODOXE in ulei , cu teme religioase dupa fotografia clientului , ... atat telefonic cat si online.-OCTOMBRIE 2009 - Icoana " Sf . Gheorghe omorând balaurul " a ajuns la Biserica SF.GHEORGHE din KANDAHAR - AFGANISTAN pentru ocrotirea bravilor militari români .-DECEMBRIE 2009 - Se lansează pagina de ştiri cu adresa : www.ŞtiriOrtodoxe.ro. , prin aceasta dorindu-se informarea clienţilor şi abonaţilor cu ştiri proprii legate de activitate si cu ştiri importante din ţară şi din toată lumea . Se doreşte şi promovarea şi sprijinirea pentru canonizarea Părintelui ARSENIE BOCA marele duhovnic român supranumit de ei : "SFÂNTUL ARDEALULUI ŞI AL ÎNTREGII ROMÂNII".-NOIEMBRIE 2010 - S-a sfinţit în 09 NOIEMBRIE 2010 de prăznuirea Sf.NECTARIE Taumaturgul, ICONOSTAS-ul pictat de soţii Matei şi Maria - Cornelia SCHINTEIE din COVASNA -ROMÂNIA. Sfinţirea a avut loc la Capela Patriarhală cu hramul SFÂNTUL ŞI BINECREDINCIOSUL JUSTINIAN CEL MARE din Bucureşti,
de pe str. Pajurei nr. 3/B de către Părintele Consilier Patriarhal VENIAMIN Goreanu, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, împreună cu Pr.Dr.Cristian Popa - Director/vicepreşedinte Asociaţia Diaconia, Pr. IONUŢ BOGDAN VĂDUVA - parohul şi Pr. Diacon FLORENTIN.-DECEMBRIE 2010 - Se lansează pagina cu adresa:www.PromoOrtodoxia.ro, pagina de promovare a valorilor ortodoxe româneşti prin aceasta dorindu-se informarea clienţilor şi abonaţilor cu noutăţi în domeniu şi pentru obţinerea celor mai bune preţuri pentru abonaţii noştri cumpărând direct de la autori şi de la producători. Prin aceasta se doreşte şi promovarea şi sprijinirea debutanţilor din toate domenile, cât şi consacrarea valorilor româneşti ortodoxe şi a autorilor şi producătorilor noştri pe plan naţional şi internaţional.-16 Mai 2004 - Soţii Schinteie primesc binecuvântare arhierească din partea Î.P.S. IOAN Selejan Episcopul Covasnei şi Harghitei, actualul Mitropolit al Banatului.

Binecuvantare IOAN SELEJAN pentru Sotii Schinteie 16.05.2006-05 Noiembrie 2000 - Soţii Schinteie înfiinţează Atelierul de iconografie "SchinteieArt©" în frumoasa Staţiune Balneoclimaterică Covasna chiar în ziua de naştere a Părintelui Arhimandrit Mina DOBZEU botezătorul Părintelui Nicolae STEINHARDT în închisorea comunistă. Părintele Mina de la Huși este ocrotitorul spiritual al Soţilor Schinteie alături de marele duhovnic român Părintele Nil EFRIM de la Mânăstirea Mărcuș din județul Covasna / România.

INTERVIURI ÎN PANDEMIE cu Matei SCHINTEIE:

Aceasta este LISTA celor care au dat déjà interviul :
1. Corneliu ȚEPELUȘ - producător film și videojurnalist.
2. Alin OLTEANU (1) – Preot din Roma.
3. Edi SCHNEIDER – producător Multi – Media / Sebeș / Alba.
4. Corina MARTIN – Președinte F.A.P.Turism, Consul onorific Rep. Kazakhstan.
5. Dumitru PRUNARIU - Unicul Cosmonaut român / Om de Știință.
6. Alin OLTENU (2) – Preot din Roma
7. Luminița CORNEA – Scriitor și Cercetător / Sf. Gheorghe / Covasna.
8. Dr. Maxim MORARIU – Ieromonah / Roma.
9. Silviu BIRIȘ - Actor și Teolog / București.
10. Iustinian STOICA – Ierodiacon și scriitor / Muntele Athos.
11. Mihai COSTACHE – Actor și Podcaster / Londra.
12. Matei SCHINTEIE – Jurnalist și iconar / Interviu luat de Corneliu Țepeluș pentru CASTA FILMS.
13. Sofia VICOVEANCA
14. Mihaela CRISTESCU – Poetă – Sydney/Australia.
15. Valentina RUSU BULGARU – Președinte la Associazione italo-romena "Fede,Luce e Speranza"- Biella/Italia.
16. Cătălin ANASTASE – Actor și Artist Fotograf – Sydney/Australia.
17. Alexandru PUGNA – Interpret de Muzică Populară și Teolog.
18. Ovidiu SCRIDON – Poet și Cantautor de Folk / București.
19. Vasile TĂMAȘ de la Vâlcele – Preot și Scriitor / Vâlcele / Covasna.
20. Sorin ȘERBAN – Protopop de Prejmer – Săcele / Brașov.
21. Matei SCHINTEIE – Interviu de Violeta Scrișu / TVR MOLDOVA/ ” Matinalii”.
22. Ileana CORBAN – Ambasador onorific pentru Australia de Sud și President of Professional Association of Classical Homoeopaths / Adelaide /AUSTRALIA.
23. Sabin DOROHOI – Regizor și Producător Film / Reșița.
24 Răzvan BUCUROIU – Jurnalist, Teleast și Scriitor / București.
25. Aura IMBARUS – Scriitoare, Editor revistă și Trainer motivațional / Los Angeles /S.U.A.
26. Doru Dinu GLĂVAN - Președinte al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.
27. Patricia RADU – Cercetătoare și City Steward / Rotterdam / Olanda.
28. Ilarion FĂGĂRĂȘANU – Episcop vicar-Arhiepiscop / Sibiu / Mitropolia Ardealului.
29. Petru CĂTINEANU – Preot Călimănel / Harghita.
30. Alexandru Bogdan FILIP – Preot Toplița / Harghita.
31. Pavel CHIRILĂ – Prof. Dr. Homeopat / Clinica NERA.
32. Cornelia DUNĂREANU – Patron Trust MEDIA / Banat TV / Reșița.
33. Gyerő JŐZSEF - Primar Stațiune Covasna.
34. Amalia M. ȚUȚURUGA – Interpretă de muzică populară.
35. Angelica TIMIȘ - Creatoare de modă, Poetă și Scriitoare / Mődling - Austria.
36. Dimitrie Lucian STANCU - Avocat și Teolog / Orșova.
37. Cornelia NEGOIȚĂ - Curator expoziții / Profesor germană / Brăila.
38. Dan DAMASCHIN – Preot Misionar / Maternitatea IAȘI.
39. Victor Andrei BĂRBULESCU – Antreprenor / Profesor engleză/ Bankok –Thailanda.
40. Adrian Matei KALI – Revoluționar împușcat la Timișoara în 1989 – Prof. Dr. în Istorie / Timișoara.
41…. ?

Acestea sunt luate până la data de 07.01.2022. Seria interviurilor continuă. Vezi mai jos !!!

Video interviuri cu Matei Schinteie:

ȘTIRI ORTODOXE:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGMZSvCSMWMY8anlEq-mMy1mjbM1yu1P-

REVISTA POZITIV:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLviH5ofQIBAElY_97Xf-dI93oJP4vOy5F